Program pentru facut Slideshow din poze

Astazi o sa va prezint o aplicatie, recent updatata pentru facut filmulete din poze. Daca pana acum v-am prezentat numai programe platite, in acest moment vreau sa va prezint unul gratuit, cu un grad de dificultate foarte mic. Ma refer la faptul ca nu trebuie sa aveti mari cunostinte in ale calculatorului ca sa reusiti sa faceti un filmulet din poze.

Multumita programului Slideshow Creator putem face rapid şi simplu filmuleţe din imagini cu muzica pe fundal si diverse efecte pe care le putem pune intre ele.

In plus, fiind un program freeware, dezvoltatorii s-au gandit ca este bine sa faca si o traducere pentru limba romana. Asadar, daca nu sunteti familizarizati cu calculatorul si cu limba engleza va recomand sa folositi acest program de facut slideshow de poze.

Programul suporta foarte multe formate de poze. Cele mai cunoscute sunt: JPEG, JPG, BMP, ICO, EMF şi WMF.

Cum utilizez programul de realizat videoclipuri din poze?

Nu iti trebuie prea multe cunostinte de editare video, ci trebuie sa fii creativ. Nu uita ca o poza face o mie de cuvinte, asa ca lasati inspiratia sa vina.
Programul se foloseste foarte usor, aveti la indemana toate optiunile.fa colaj din imagini cu muzica
Din poza de mai sus observam ca avem catalogate optiunile pe taburi. In meniul din stanga sus avem Fotografii, Fisiere audio dar si Tranzitii. In aceste meniuri, dupa ce importam fisierele pe care vrem sa le manipulam, vor aparea ca lista.
Mai jos avem un fel de timeline, in care putem sa adaugam fisiere, exact ca in orice program cu drag and drop.filmulet din poze in cativa pasi
Daca vrem sa exportam fisierul, adica sa-l facem videoclip, nu trebuie decat sa apasam pe butonul Fa fisier video.
Observati ca avem foarte multe formate video, unele sunt SD, altele HD sau chiar pentru telefonul mobil. Toate aceste lucruri le veti face dupa nevoi si preferinte.

De unde descarc programul de facut videoclipuri din poze?

Programul se poate descarca si instala de pe link-ul urmator:

Download Slideshow Creator

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>