Program online de trucat poze gratis

In ultima vreme, prin reviste, peste tot se poarta trucajele de orice fel. Sa nu mai vorbesc de cele din campania electorala, le simtim cu totii asa ca nu mai comentez prea multe.

Vreau sa va prezint un program care va ajuta sa trucati poze. Acesta, asa cum v-am obisnuit, este un program online de trucat poze, asadar nu aveti nevoie sa instalati ceva in calculator.

Este un program funny, pentru toti cei care vor sa rada de prieteni sau sa le faca o surpriza cunoscutilor.

Este vorba despre site-ul acesta.

Cu ajutorul site-uluiĀ Image Chef puteti sa trucati pozele, de exemplu iti poti pune un anunt de urmarire (WANTED) sau, de ce nu, sa te afisezi pe corpul altor persoane.

Poate puneti o fata de baiat, pe un corp de fata 90 60 90…sau cine stie, lasati imaginatia sa lucreze.

Cum se foloseste programul de trucat poze online gratis?

Modifica-ti prietenii foarte usor.trucheaza-le pozele

Cu meniul de deasupra puteti sa navigati usor si sa alegeti si sa trucati toate personajele pe care le vreti. Eu…am ales un fund si i-am modificat scrisul. Voi puteti face tot ceea ce va trece prin cap.

 

Comments

  1. calean ana-maria says

    imi place programul asta, chiar am reusit sa fac cateva lucruri incredibile din pozele facute. Va recomand sa-l testati si voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>