Program de modificat poze online

Daca vrem sa modificam poze online cea mai buna solutie este evidenta: Picfull. Cu aceasta aplicatie puteti sa editati poze online fara prea mari batai de cap. O aplicatie care, desi nu necesita instalare, dispune de foarte multe efecte pentru poze. De altfel, poate inlocui cu succes majoritatea programelor desktop pentru editare. Sigur, concureaza pe o nisa grea, cu foarte multe programe bune, dar pentru o aplicatie gratuita este ok.

modificare poze online gratuitInterfata acestui site este foarte simpla si usor de folosit, chiar intuitiva as putea spune. Pe langa butoanele pe care le avem pentru fiecare efect, sunt si cele de adaptare si de personalizare a filtrului aplicat.

Asa cum vedeti in poza de mai sus, am folosit un efect de zoom pentru poza cu o panorama de la munte. Efectul l-am manipulat dupa bunul meu plac. Ar trebui sa incercati si voi site-ul.

editare programe poze online


Cel mai important este faptul ca acest program este absolut gratuit. Chiar pe site-ul lor nu observam reclame deranjante exact cum aveam pe alte site-uri de acest gen. Eu va recomand sa va jucati cu aplicatia, chiar merita.
Link site | PicFull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>