Program de modificat poze online cu multe optiuni

Nu e foarte greu sa gasim programe de modificat poze online, programe pe care nu trebuie sa le mai descarcam, apoi sa le instalam si sa pierdem timp pretios. Sigur, multe dintre aceste programe sunt limitate ca functionalitate si ca mobilitate. Nu putem sa facem chiar orice vrem cu aceste programe de modificat poze.

Insa, astazi vreau sa va prezint un program online care face mult mai mult decat aplicatiile clasice de editat poze online. Aplicatia se numeste PicMonkey si dispune de foarte multe filtre, dar si efecte.

Puteti adauga foarte usor text pe imagine, sa retusati imaginea, chiar puteti sa puneti rame la poze.

PicMonkey este momentan in versiunea BETA asa ca ne putem astepta la foarte multe alte optiuni din partea acestuia. Sigur, e posibil ca, dupa ce vin optiunile sa vina si nota de plata. Dar sa nu gandim negativ si sa incercam sa profitam la maxim de accesibilitatea site-ului.

Cum editez poze online cu PicMonkey?

Nu e mare inginerie sa jonglam cu pozele, vom urca pozele cu drag & drop si imediat, pe lateral vom observa bara de efecte. Acolo avem optiuni pentru expunere, redimensionare poza, sa aranjam culorile pozei, chiar putem sa creem un colaj de imagini. Sunt foarte multe optiuni pe care trebuie sa le descoperiti doar daca va jucati cu aplicatia.

Ca un pont, daca vreti sa dati zoom imaginii, nu trebuie decat sa dati de rotita de la mouse.

Cum accesez PicMonkey?

Site-ul se poate accesa de pe link-ul acesta.

Bafta la editat poze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>