Program de facut colaje online

Am tot vorbit in ultima vreme despre programe online de facut colaje. O sa va prezint inca un program interesant, dupa parerea mea, nu foarte greu. Nu stiu daca pot sa-l numesc gratis, nu, nu veti da bani ca sa modificati poze, dar va trebui sa va faceti cont pe site-ul aplicatiei. Totusi, dezvoltatorii au pus la dispozitie si conectarea cu retelele de socializare. Asadar daca aveti cont pe Facebook, Twitter sau Google va puteti crea contul mult mai usor, daca dati click pe butonul aferent retelei de socializare.

Aplicatia de care v-am vorbit mai sus se numeste Picisto si o puteti accesa de pe link-ul ACESTA.

program de creat colaje online gratis

Avem posibilitatea sa alegem forma pe care o va avea colajul, dupa ce facem lucrul acesta, vom folosi butoanele de UPLOAD/ CHOOSE PHOTO si incarcam pozele din calculator pentru a realiza colajul.

Dupa ce alegem pozitia pozei, dupa ce alegem tot ce dorim, putem sa adaugam si text. Acest lucru il putem face cu butonul ADD TEXT. La final, pentru a salva creatia noastra, nu trebuie dacat sa apasam FINISH & SAVE PHOTO, iar apoi vom salva in calculator produsul final.

Vorbim de butonul DOWNLOAD PHOTO.

Nu este deloc un program complicat, asa ca nu ar trebui sa va puna probleme. Totusi, daca nu reusiti sa faceti ceva, puteti sa lasati un comentariu si vom incerca sa va indrumam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>