Cum sa faci rapid filmulete din poze si muzica pe fundal

Nu stiu cati dintre voi sunteti obisnuiti sa instalati programe in calculator. Eu unul nu prea instalez programe, mai mult ma joc cu cele online, de pe site-uri. In felul asta am siguranta ca stiu ce instalez.

Acum ceva timp am scris un articol despre un program foarte interesant, ProShow Gold, program care te ajuta sa faci filmute din poze. Din pacate acesta nu este un program gratuit, este TRIAL si, pentru ca nu imi place sa lucrez cu programe, ci mai mult pe site-uri, am cautat alta varianta pentru a face un filmulet din poze.

Am gasit un site interesant care ne ajuta sa facem videoclipuri din poze. Site-ul se numeste Slide.ly si poate fi accesat de aici.

Cum folosim site-ul pentru a face filmulete din poze cu muzica pe fundal?

Ce mi s-a parut interesant, fata de alte aplicatii online este faptul ca acesta poate prelua pozele de pe Facebook, Instagam sau chiar de pe Google+, in felul asta scapam de foarte multa bataie de cap cu descarcatul pozelor.

Daca nu, puteti sa le urcati manual, foarte simplu daca dati click pe My Computer si alegeti pozele pe care le doriti.
colaj de poze

Pentru a selecta o poza trebuie sa dam pe folderul de culoare galbena, pe care il observati in poza de mai sus. Daca vrem sa alegem o melodie de fundal, deruam pana ajungem exact ca in poza de mai jos. Avem optiuni de cautare pe Youtube, dar si pe Soundcloud. Insa, trebuie sa fiti atenti la melodia pe care doriti s-o alegeti pentru ca s-ar putea ca, daca vreti sa urcati creatia finala pe Youtube sa nu aveti drepturi pentru melodii, asa ca munca voastra va fi in zadar.

Dupa ce am ales melodia ne ducem pe aceasta si selectam USE SONG.

iata un site cu care poti sa faci filmulete din poze

Dupa ce am ales melodia, dar si pozele, ne vom uita la ce am realizat si vom salva. Acest lucru il vom face apasand butonul Preview and Save Slidely. Apoi, ca sa salvam vom apasa pe butonul Save & Publish.

Site-ul ne ofera si optiuni de Embed, daca ceea ce am creat este pentru un blog sau pentru un forum, vom adauga foarte usor acest slide oriunde dorim noi.

Oricand puteti modifica un filmulet. Trebuie doar sa dati click pe profil si veti gasi optiunea My Slidelys, apoi evident vom da Edit this Slidely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>